Xirivella concedirà beques per als esportistes d'elit, formació i alt rendiment a proposta de CS

Dilluns, 27 Febrer 2023 09:03 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 52 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Lozoya: “Aconseguim una reivindicació d'aquest col·lectiu que, al contrari que als nostres pobles veïns, a Xirivella no rebia cap beca”

Ciutadans (CS) ha aconseguit que s'aprove una moció per a “concedir ajudes per als esportistes d'elit, formació i alt rendiment del municipi”, ha destacat el portaveu de la formació liberal, Enrique Lozoya.

La iniciativa, que ha rebut el suport de tots els grups de la corporació, “tracta d'esmenar el greuge que estaven patint els nostres esportistes en comparació amb els nostres pobles veïns on sí que reben beques”, ha explicat Lozoya, al mateix temps que ha concretat que “fins al moment a Xirivella només hi ha hagut ajudes per associació, però no individuals”.

Per a Lozoya, “aquesta és una iniciativa beneficiosa, útil per al poble, no per a aconseguir butaques, i demostra que CS treballa per i per a Xirivella”. Per això, l'edil ha agraït “el vot a favor de la resta de partits polítics”.

En la mateixa línia, ha defensat, “esperem comptar amb el suport de la ciutadania per a continuar aportant perquè nostra màxima és que si és bo per a Xirivella és bo per a CS”. “Lluny de la política de confrontació del bipartidisme, CS sempre basteix ponts, tracta d'arribar a acords com aquest i està disposat a donar suport a una iniciativa, independentment del partit que vinga, si és bona per a Xirivella”, ha assegurat.

Modificat el Dilluns, 27 Febrer 2023 09:05