La Policia Nacional deté a un home per apunyalar a un home, sostraure efectes a un altre amb violència i robar en tres bars

Divendres, 28 abril 2023 11:28 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 51 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'arrestat hauria sigut l'autor de l'apunyalament succeït el passat 6 d'abril en una discoteca de la ciutat de València

També estaria implicat en tres robatoris amb força en bars de la localitat valenciana de Xirivella

El detingut hauria participat en un robatori amb violència ocorregut a Alaquàs, on la víctima va quedar inconscient després d'emprar contra ella el mètode conegut com “mataleón”, i sostraure-li diners i un telèfon mòbil

Posteriorment hauria pujat en xarxes socials un vídeo de contingut sexual que la víctima tenia guardat en el terminal sostret


Agents de la Policia Nacional han detingut a Xirivella (València) a un home de 38 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de temptativa d'homicidi, robatori amb violència, descobriment i revelació de secrets i tres delictes de robatori amb força. L'home estaria implicat en l'apunyalament a un home el passat 6 d'abril en una discoteca de la ciutat de València, així com en el robatori amb violència a un altre home a Alaquàs i en tres robatoris en bars de Xirivella.

Les investigacions per part de la Brigada Local de Policia Judicial de Xirivella es van iniciar el mes de desembre passat, després de produir-se diversos robatoris amb força en bars del municipi, sempre de matinada i ocultant els autors el rostre.

Les perquisicions dels agents van permetre localitzar el vehicle d'un dels principals sospitosos, que hauria sigut emprat per a fugir després de cometre els fets delictius. Després d'inspeccionar-ho, els policies van trobar en el seu interior corprens i instruments susceptibles de ser utilitzats en els robatoris, com ara una maça de fusta, una pota de cabra, una clau anglesa, un frontal de llum, guants i passamuntanyes.

Paral·lelament, els agents van relacionar al principal sospitós dels robatoris amb força amb altres fets delictius, concretament un robatori amb violència i un apunyalament, ocorreguts el 4 i 6 d'abril en la localitat valenciana d'Alaquàs i en la capital del Túria, respectivament.

Així, el sospitós i altres dos homes van quedar amb un tercer home per a parlar sobre un suposat deute. En aqueixa trobada li haurien robat amb violència emprant el mètode del “mataleón”, que consisteix a envoltar el coll de la víctima i escanyar-la fins a fer-li perdre la consciència. Els agressors li van sostraure 750 euros, el telèfon mòbil, un cordó i un segell d'or, així com la cartera amb documentació. Posteriorment, l'ara detingut també hauria pujat a xarxes socials vídeos de contingut sexual que la víctima emmagatzemava en la seua terminal.

Quatre punyalades
D'altra banda, el sospitós també estaria sent buscat per, presumptament, apunyalar en quatre ocasions amb un punxó oxidat a un home en una discoteca de València el passat 6 d'abril. Concretament, li va assestar les punyalades en l'estómac, la mà dreta, l'esquena i la zona del bíceps esquerre.

Finalment, els investigadors van localitzar i van detindre al presumpte autor de tots aquests fets delictius. L'arrestat, amb més d'una sesentena antecedents policials, ha passat ja a disposició judicial.

Modificat el Divendres, 28 abril 2023 11:28