Torrent participa en la Trobada de la Xarxa de Ciutats Amigables amb les Persones Majors

Dijous, 09 Novembre 2017 14:48 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 522 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Torrent va participar el passat 26 d'octubre en la I Trobada d'Ajuntaments de la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors. L'acte, que es va celebrar en la seu del Imserso a Madrid, va comptar amb la participació de 35 ajuntaments i més de 70 persones. El regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, va estar present per a facilitar l'intercanvi de coneixement, experiències i bones pràctiques en la creació d'entorns amigables amb les persones majors.

Durant la jornada es van generar xarxes de suport per a compartir recursos, com a materials, eines, informes; i es van millorar el moviment mundial de amigabilidad amb les persones majors impulsat per l'OMS. A través de les seues vuit àrees de treball es va plantejar una intervenció transversal que requereix la implicació de les diferents àrees del govern municipal.

La Trobada ha comptat amb la col·laboració del Grup de Treball de Ciutats Amigables i s'ha dirigit a responsables polítics i personal tècnic dels Ajuntaments adherits a la Xarxa Mundial de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors, així com a organitzacions de majors i Consells Municipals de Persones Majors implicats en el Projecte, i també a aquells ajuntaments que es troben en procés d'adhesió.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 09 Novembre 2017 14:51