Més de 2.000 xiquets participen en la Carrera Solidària de Color Caixa Rural Torrent

Dimarts, 21 Mai 2019 13:11 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 320 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

La XXXV Festa Escolar Carrera Solidària de color Caixa Rural Torrent, organitzada per Caixa Rural Torrent i el Club d'Atletisme Torrent, va reunir dissabte passat a més de 2.200 escolars, amb edats compreses entre 6 i 13 anys. La prova va tenir un caràcter solidari amb la donació voluntària d'un quilo d'aliment no perible per part de cada participant, destinat al Punt d'Aliments de Torrent.

 

Els escolars van poder gaudir d'una divertida carrera en la qual a més del color, havien de superar alguns obstacles per a fer més interessant el recorregut. Com a novetat, es va incloure una carrera de pares i fills.

 

Van col·laborar el Ajuntament de Torrent, Fundació Esportiva de Torrent, Policia Local de Torrent, Protecció Civil, Creu Roja Espanyola, Pols Holi, Coca-Cola, Pascual, Granja Rinya, McDonald, Viajes Transvia, AquaBona, Vetlar-te i Domine´s Pizza.

 

Per part de Caixa Rural Torrent va assistir el president, Vicente Peiró; la vicepresidenta, Teresa Ánchel; els consellers Ignacio Aleixos i Rosa Mª Puig, així com altres directius de l'entitat. Per part de l'Ajuntament va assistir la regidora d'Educació, Patricia Sáez, i el regidor de Festes, José Antonio Castillejo.

 

En finalitzar les proves, amb motiu de la celebració del 50 aniversari de l'entitat, es va sortejar una bicicleta i una tauleta entre tots els participants i va tenir lloc una batalla de pólvores de color amb els pares valents que es van atrevir.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 13:15