El CIJ de Torrent ofereix nous tallers i cursos per als mesos d'estiu

Divendres, 24 Mai 2019 13:42 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 495 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre d'Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ofereix nous tallers de pintura SUMI-E, animació Stop Motion, un curs d'educador/a de menjador escolar a més d'una xarrada informativa per a conèixer el procediment d'accés per a Policia Nacional.

 

La inscripció als tallers serà a partir del dia 27 de maig.

 

Taller introducció a la pintura SUMI-E

Inicia't en la pintura amb tinta Sumi-e aprenent la tècnica d'una cultura mil·lenària, però també el procés de creació de la tinta, els diferents tipus de pinzells i paper, etc. Al final del taller seràs capaç de crear una obra pròpia. El taller donarà començament el dilluns 1 de juliol de 10.30 a 12.30 hores.

 

 

Taller Stop Motion

Aprèn a fer un guió, crear personatges, decorar, il·luminar, manejar programes d'enregistrament i edició a nivell usuari. Al final serem capaços de crear en grup un videoclip d'animació, usant la tècnica del Stop Motion. El taller començarà el dimarts 2 de juliol de 17.30 a 20 hores.

 

 

Curs d'educador/a de menjador escolar

Amb aquesta formació nous recursos d'educació per a dinamitzar l'horari de menjador escolar. Alguns dels aspectes importants que aprendràs serà planificar i programar l'activitat diària, recursos necessaris per a abordar trastorns relacionats amb l'alimentació, activitats soci educatives per a aqueix moment, la importància de l'ambientació, nocions sobre alimentació equilibrada, hàbits d'higiene, entre altres temes d'interès.

 

El taller es compon de dos torns i un horari de 10.30 a 13.30 hores.

 

 

Xarrada informativa Policia Nacional

El pròxim dia 19 de juny a les 11 hores el personal de CNP t'informarà sobre com procedir quan es publica la convocatòria, requisits a complir, fases de l'oposició, especialitats existents dins del cos de policia nacional, etc. Assisteix a aquesta xarrada informativa en la qual podràs plantejar tots els teus dubtes. 

 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 24 Mai 2019 13:45