Torrent obri el Campus Social amb 100 xiquets i xiquetes

Dimarts, 02 Juliol 2019 14:48 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 335 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

El Campus Social, organitzat pel departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Torrent, es va estrenar la setmana passada amb la participació de 100 xiquets i xiquetes. Amb un horari matinal, de 9 a 15 h, el col·legi Lope de Vega acull aquesta programació, que durarà tot el període estival, i en la qual s'inclou desdejuni, esmorzar i menjar. A més, uns monitors especialitzats s'encarreguen d'animar les jornades amb tallers educatius, jocs i, fins i tot, activitats amb piscina. Al mateix temps, el Campus Social té preparada una agenda d'eixides d'oci.

 

El regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, i la regidora d'Educació, Patricia Sáez, van visitar el col·legi per a donar la benvinguda als xicotets i xicotetes participants. “Es tracta d'una iniciativa amb la qual aconseguim que els xiquets i xiquetes de famílies amb situacions socials delicades puguen passar un estiu divertit i molt amè”, ha assenyalat Castillejo. 

 

La selecció d'escolars que participen en el Campus es realitza mitjançant la informació proporcionada pel centre escolar i els tècnics de Benestar Social del consistori torrentí. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 02 Juliol 2019 14:52