Un agost d’aprenentatge amb els nous tallers gratuïts del CIJ de Torrent

Dimecres, 07 Agost 2019 10:43 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 463 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) prepara diferents cursos de formació perquè el mes d’agost siga també d’aprenentatge. Els i les joves interessades a aprofitar el final de l’estiu per a ampliar els seus coneixements i habilitats d’una forma divertida i gratuïta tenen a la seua disposició quatre tallers entre els quals triar. En tots ells, els i les joves empadronades a Torrent tindran prioritat per a ser admesos.

 

TALLER DE DISSENY I DIBUIX D’INTERIORS

El taller de disseny i dibuix d’interiors permetrà a joves de 12 i 17 anys a inventar i esbossar la seua habitació especial. L’activitat serà gratuïta i s’impartirà del 19 al 22 d’agost des de les 10 hores fins a les 13 hores. Els xics i xiques que s’apunten al taller dissenyaran sobre pla una habitació, coneixent tot el necessari per a poder reproduir en la vida real el que plasmen en el paper.

 

Sol·licita plaça passant pel CIJ amb el DNI o en el següent enllaç: https://bit.ly/2M3iT5v

 

TALLER ARTÍSTIC DE PANTALLES PER A LLUMS

Les persones més artístiques podran gaudir aprenent a re-dissenyar els seus vells llums canviant el seu aspecte amb una nova pantalla fabricada per ells i elles amb diferents tècniques i materials, des de paper plegat fins a fusta i de corda. El taller s’impartirà el 12, 13 i 14 d’agost, des de les 10 hores fins a les 13 hores. En aquest cas, el rang d’edat per a poder participar és dels 15 als 30 anys.

 

Sol·licita plaça passant pel CIJ amb el DNI o en el següent enllaç: https://bit.ly/2T7xOwt

 

TALLER DE DISSENY D’ESTAMPATS TÈXTILS

Un altre bon pla per a tancar l’estiu és aprofitar agost per a donar regna solta a la creativitat amb el taller de disseny d’estampats tèxtils. Xics i xiques de 12 i 17 anys aprendran a personalitzar i fer úniques les samarretes més senzilles i avorrides. Donaran un toc original i divertit a la seua roba usant corrons, suros, una planxa o, fins i tot, una creïlla. Tirar la roba ja no serà una opció després d’aquest curs, que s’imparteix el 6, 7, 8 i 9 d’agost de 10 hores a 13 hores.

 

Sol·licita plaça passant pel CIJ amb el DNI.

 

PRACTICA PARLANT INGLÉS A L’AGOST

El CIJ també té una opció per als i les que volen aprendre o polir el seu anglés a l’agost. Aquest taller gratuït s’imparteix del 5 al 21 d’agost, els dilluns, dimarts i dimecres. L’horari és de 10 hores a 11 hores, expert els dilluns, que serà de 10 hores a 11.30 hores. Aquest taller, de 10 hores, servirà per a practicar les habilitats lingüístiques, interactuar amb altres persones i conéixer llocs, costums i maneres de desembolicar-se en la cultura anglesa.

 

Perquè aquesta activitat siga útil, el nivell d’expressió i comprensió escrita dels i les participants hauria de ser de B1+ o B2-. A més, tenen prioritat els i les joves de 16 a 30 anys.

 

Sol·licita plaça passant pel CIJ amb el DNI.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent