L’Ajuntament de Torrent, a través d’IDEA’T, programa nous cursos i tallers

Dimecres, 21 Agost 2019 10:18 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 331 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 El consistori, a través de l’empresa municipal IDEA’T, presenta una àmplia programació de cursos i tallers que es desenvoluparan des de setembre a octubre.

 

D’una banda, IDEA’T ofereix tallers la finalitat dels quals és dotar d’eines, habilitats i competències a les persones en cerca activa d’ocupació perquè aquesta siga més efectiva. Tots ells tenen una duració entre 12 i 15 hores, depenent de la temàtica.

 

Al setembre comença la programació amb “Feix que et contracten en una entrevista de treball” on ensenyaran com desembolicar-se en una entrevista de treball per a obtindre el millor resultat possible d’aquesta.

 

A l’octubre, novembre i desembre estan previstes tres edicions del taller “Habilitats digitals per a la cerca d’ocupació” que permetrà als participants obtindre els coneixements bàsics per a la cerca d’ocupació en el segle XXI, així com el maneig d’eines fonamentals per a gestionar de manera eficaç i segura la cerca d’ocupació.

 

Des del 21 d’octubre fins al 23 d’octubre s’impartirà el taller “Potència les teues habilitats personals per a trobar ocupació”; i finalment al novembre “Tècniques de motivació per a la cerca d’ocupació” en el qual es revisaran factors que poden ser claus com la cura per detalls als quals habitualment no se’ls presta importància, la determinació, l’actitud positiva o el coneixement d’un mateix i dels quals poden arribar a entrevistar-nos, tant en persona com online.

 

Les places d’aquests tallers són limitades. La inscripció vaig poder realitzar-se a partir de setembre en les oficines d’IDEA’T; carrer València, 42.

 

D’altra banda, IDEA’T també ha programat cursos per al desenvolupament de coneixements i competències professionals relacionades amb algun àmbit de treball concret, seguint les pautes marcades per l’Estudi del Mercat de Treball i Necessitats Formatives que es va realitzar en 2018, en el marc de la EDUSI finançada per fons europeus FEDER. Els curse són: Operador de carretó elevador lateral, Operacions bàsiques en allotjaments turístics, Ofimàtica i El treballador digital: noves eines informàtiques. Es desenvoluparen els mesos d’octubre, novembre i desembre. Per a més informació a partir de setembre en https://torrent.portalemp.com/cursos.html, o presencialment en les oficines d’IDEA’T; carrer València, 42.

 

GESTIONA AMB ÈXIT LA TEUA PRÒPIA EMPRESA

Segueix obert el termini de sol·licitud per a realitzar el curs organitzat per l’Ajuntament de Torrent “Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa”. Aquest curs finançat amb fons FEDER i que forma part de la EDUSI Torrent està dirigit a qualsevol persona empadronada a Torrent o que tinga un negoci en el municipi amb una antiguitat màxima de 3 anys. Amb 55 hores de formació i 10 d’assessorament personalitzat, els participants estaran totalment preparats per a posar en marxa el seu negoci o per a millorar la competitivitat del qual ja tenen en funcionament. Les sol·licituds han de presentar-se en l’oficina TDIC de Torrent. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 21 Agost 2019 10:22