Cs Torrent exigeix neteja immediata del parc de l'Avinguda Via Olímpica davant l'aparició d'una plaga de puces

Dimecres, 02 Octubre 2019 14:30 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 748 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha exigit "neteja immediata del parc de l'Avinguda Via Olímpica davant l'aparició d'una plaga de puces important". Ho ha fet a través d'una instància ja que, ha explicat, "els veïns s'han queixat reiteradament ja que afecta el seu benestar i salut com evidencien les nombroses picades".

 

"És lamentable que els nostres fills i veïns no puguen gaudir dels parcs de Torrent davant la falta de neteja i manteniment adequats", ha assegurat Claramonte.

 

A més, el portaveu de la formació taronja ha criticat "la deixadesa del govern local, que fa oïdes sordes a les reiterades peticions que Cs ha fet sobre aquest problema a l'alcalde i el seu portaveu, Andrés Campos".

 

Així mateix, Claramonte ha esgrimit que "cal condicionar el parc de l'Avinguda Via Olímpica amb tanques adequades per delimitar la zona i guals per a garantir la seguretat dels més xicotets". "Volem que els nostres fills i famílies gaudeixen de les zones d'esbarjo en condicions òptimes, com es mereixen", ha conclòs el portaveu.

 

 

Informa Nou Horta. Cs Torrent

Modificat el Dimecres, 02 Octubre 2019 14:43