Torrent comptarà amb un tercer centre de salut situat en Parc Central

Dimecres, 11 Desembre 2019 09:57 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 483 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat l’expedient de licitació de la redacció del projecte del nou centre de salut Torrrent III, pertanyent al departament de salut València-Hospital General. Així ho ha anunciat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en el transcurs de la visita al Centre de Salut de Torrent II, on l’ha rebuda l’alcalde Jesús Ros, la regidora de Sanitat, Marina Olivares, i els representants de la corporació municipal.

 

El nou centre de salut Torrent III comptarà amb àrea de Recepció; àrea de Medicina (amb 8 consultes mèdiques i 4 consultes d’infermeria); àrea de Pediatria (amb 2 consultes de Pediatria i 1 d’Infermeria); àrea d’Extraccions (amb sala d’extraccions amb 3 llocs d’extracció i sala de tractaments, inclòs box d’observació).

 

Així mateix, tindrà àrea Maternal (amb consulta de matrona, 1 sala d’educació sanitària, 1 magatzem i vestuari); i àrea Administrativa (amb 2 despatxos de coordinació, 1 sala de juntes, biblioteca, sala d’estar i vestuari per al personal del centre).

 

La Conselleria invertirà un total d’1.450.295 euros entre la redacció del projecte, ja adjudicat, per un import de 78.673, 22 euros, i l’obra, estimada en 1.371.622,88 euros.

 

Per al nou centre s’habilitaran uns locals situats al carrer Mont-real, 76, cantonada amb el carrer Atlanta, 95, cedits per l’Ajuntament de Torrent. La superfície dels locals és de 1.067 metres quadrats (455 metres en planta baixa i 611 metres en la primera planta).

 

Aquest centre de salut Torrent III, atendrà una població de més de 13.000 persones “donant resposta a les necessitats dels torrentins i torrentines en del Parc Central, una zona en la qual cada dia viuen més persones i, a més, descongestionant el consultori auxiliar del Vedat com el Centre de Salut Torrent I,”, ha assenyalat l’alcalde Jesús Ros.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 11 Desembre 2019 09:58