Vox Torrent: "Hem aconseguit que es modifiquen les bases del Pla Resistir"

Dijous, 01 abril 2021 13:57 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 150 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des del grup municipal VOX TORRENT hem aconseguit que l'equip de govern incorpore a la Comissió del Pla d'Actuació Municipal, les propostes recollides en la moció que registrem a fi de modificar les bases del Pla Resistir.

 

Aquesta incorporació suposa la redacció d'uns nous requisits, més ajustats a les necessitats dels comerciants i, per tant, facilitarà l'accés a les ajudes d'aquells autònoms i microempreses que van quedar exclosos en la primera convocatòria. El nostre portaveu, Salvador Benlloch, ha recordat que el passat 4 de març, en sessió plenària, es va advertir per part del nostre grup, la necessitat de modificació de les bases del Pla Resistir pel fet que un gran nombre d'empreses no havien pogut accedir a les ajudes parèntesis i, ha lamentat que, si s'haguera tractat el nostre advertiment en el seu moment hauríem guanyat un mes.

 

Des del grup municipal VOX TORRENT constrenyem al fet que la Comissió del Pla d'Actuació Municipal treballe en l'esborrany de les bases de manera urgent per a poder publicar els nous requisits com més prompte millor; perquè els autònoms i comerciants de la nostra localitat es troben en una situació especialment crítica.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dijous, 01 abril 2021 13:58