Compromís per Torrent proposa la creació d’un programa formatiu amb beques remunerades per a estudiants

Dimarts, 25 Mai 2021 11:49 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 185 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El grup municipal de Compromís per Torrent ha proposat al govern municipal la creació d’un programa de beques remunerades que impulse la consolidació de programes formatius al llarg dels successius exercicis pressupostaris.


Aquest programa estaria finançat pel pressupost consolidat de l’Ajuntament de Torrent. D’aprovar-se aquesta proposta, suposaria que també podrien habilitar-se places formatives per als seus organismes autònoms i les empreses municipals.


Per a la regidora de Compromís, Carme Silla, “cal establir l’àmbit d’aplicació i actuació d’aquest programa formatiu mitjançant unes bases regulatòries, les quals només poden ser presentades pel govern municipal en aplicació de la normativa vigent en matèria d’entitats locals”.


Silla ha explicat que el programa de beques hauria de contemplar un ampli ventall de possibilitats formatives i, per tant, lligar-lo a les diferents àrees de gestió municipal, amb l’objectiu que puguen participar-hi estudiants majors d’edat, independentment del grau d’estudis reglats que cursen.


Finalment, des de Compromís entenen que aquesta proposta és perfectament assumible per a les arques locals i només depén de la voluntat política de l'actual govern municipal.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Torrent