Els Moros i Cristians de Torrent se celebraran a l'octubre

Dimarts, 25 Mai 2021 16:29 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 345 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Federació de Moros i Cristians de Torrent, en consens amb l’Ajuntament de Torrent i contemplant l’actual situació sanitària, ha acordat traslladar la celebració dels festejos de 2021 el mes d’octubre.

 

La FMCT ha emés un comunicat oficial en el qual manifesta la intenció de fer coincidir els festejos amb la setmana cultural del 9 d’Octubre, amb l’esperança de poder celebrar en 2022, una setmana d’actes en tota la seua esplendor: “Comunicat oficial: la Federació decideix que les festes com les coneixem se celebren en tota la seua magnitud en 2022, encara que decideix realitzar diversos actes no oficials i sempre respectant el que aconsellen les autoritats sanitàries en la setmana del 9 d’Octubre. Gràcies a tots i totes pel vostre suport, comprensió i empatia”.

 

El regidor de l’àrea de Festes, Pascual Martínez, ha mostrat el seu suport a aquesta decisió de la junta directiva de la FMCT, ja que contempla “les recomanacions sanitàries i manté l’impuls dels festers que, de manera prudent, animen a mantenir viva una festa arrelada a la nostra ciutat”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 25 Mai 2021 16:30