Torrent homenatja els professors i professores jubilades dels cursos 2019-2020 i 2020-2021

Dijous, 01 Juliol 2021 17:46 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 304 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Torrent va homenatjar ahir a la vesprada en L’Hort de Trénor als 38 professors i professores que posaven fi a la seua etapa professional dedicada a l’ensenyament en els centres educatius de la ciutat. Tretze dels docents que ahir van assistir a l’acte pertanyien a la promoció de l’any 2020 que, a conseqüència de la pandèmia, no va poder celebrar-se.

 

Durant l’acte, els protagonistes acompanyats dels seus familiars i amics, van agrair l’homenatge seguit d’un discurs col·lectiu en paraules de Jesús Rodríguez i Alicia Cubas, en el qual han manifestat la seua alegria per l’etapa viscuda educant a milers d’alumnes i alumnes.

 

Tot seguit, l’alcalde Jesús Ros, va fer lliurament d’una placa commemorativa als docents així com els va dedicar unes paraules d’agraïment amb les quals ressaltava la importància de la figura del mestre en l’educació. “Aquest acte és un homenatge i reconeixement de la ciutadania de Torrent al treball i esforç durant anys dels professors i professores”.

 

Per part seua, la regidora d’Educació, Patrícia Sáez, va donar l’enhorabona als docents i els va agrair la seua labor que va qualificar d'”imprescindible i crucial”.

 

L’acte es va dur a terme amb un aforament limitat dels assistents i complint amb les mesures de seguretat recomanades.

 

Informa Nou Horta. Torrent