Torrent defensa la llibertat de gènere i sexual en la setmana de l'orgull LGTBI+

Dijous, 01 Juliol 2021 18:39 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 274 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Torrent celebra la llibertat de gènere i sexual amb unes jornades informatives i de conscienciació dels drets del col·lectiu LGTBI+, que van començar el 28 de juny, Dia Mundial de l’Orgull.

 

El dimarts 29 de juny, el club de lectura infantil va treballar el conte Aitor té 2 mamàs i un contacontes va llegir històries sobre diversitat amb l’objectiu d’enviar un missatge d’igualtat als xiquets i xiquetes de la ciutat.

 

El dimecres 30 de juny, l’artista Savage Joys va pintar un mural de temàtica LGTBI+ en l’encreuament del carrer Azorín amb Germanies, renovant la pintura que es va fer en 2018. A més, es va gravar un programa de ràdio sobre la intersexualitat, de la mà de Felipe Hurtado, psicòleg de la Unitat de referència d’Identitat de Gènere de l’Hospital Universitari Doctor Peset, que podrà escoltar-se en els pròxims dies.

 

“Des de l’Ajuntament volem aprofitar aquesta setmana per a reivindicar el respecte, la igualtat i la diversitat de totes les persones”, ha declarat Marina Olivares, regidora d’Igualtat.

 

Durant la nit del dia 28, la façana de l’Ajuntament es va il·luminar amb els colors de l’arc de Sant Martí i al llarg de la setmana es van compartir cartells en xarxes socials i en la pantalla informativa del consistori.

 

Informa Nou Horta. Torrent