Finalitza la reforma i renovació de l'empedrat del carrer Plaça Major de Torrent

Divendres, 09 Juliol 2021 16:14 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 200 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Torrent finalitza les obres de millora al carrer Plaça Major. Aquest matí s'ha obert al trànsit el tram del carrer Plaça Major que es trobava tallat per les actuacions de reparació i renovació de la llamborda de la via pública en tres trams diferents de la calçada.

 

Aquesta actuació, al costat d'unes altres que s'estan desenvolupant en diferents punts de la ciutat, forma part del Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques posat en marxa per l'Ajuntament de Torrent amb la finalitat de revitalitzar el centre històric de la ciutat.

 

Entre altres, l'objectiu d'aquesta intervenció és el de millorar la imatge i l'accessibilitat de la zona, amb la col·locació d'una nova solera, una nova malla electrosoldada i un empedrat renovat. Com s'havia previst, les obres han finalitzat abans de l'inici de les festes patronals que se celebraran l'última setmana de juliol.

 

La regidora de Gestió de la Ciutat ha destacat que “la intervenció que s'ha realitzat ha tingut com a objectiu resoldre un espai molt important de la ciutat reduint al màxim l'impacte sobre la mobilitat de l'àrea”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 09 Juliol 2021 16:15