El projecte Emys d'Acció Ecologista reprén la seua activitat a Torrent

Dijous, 15 Juliol 2021 16:11 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 100 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El projecte Emys d'Acció Ecologista reprén la seua activitat després d'un any paralitzats a causa de la pandèmia COVID-19.

 

El passat 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, arrancava en el Barranc del Horteta de Torrent el Projecte Emys d'Acció Ecologista-Agró voluntariat que en aquesta reserva de fauna silvestre compta amb la col·laboració de Natura i Cultura Serveis Ambientals, l'Ajuntament de Torrent, l'Associació de Veïns El Vedat i el Voluntariat Ambiental Torrent Verd.

 

En aquesta temporada s'han localitzat dotze tortugues d'aigua ibèriques, concretament, tres femelles, sis mascles i tres juvenils sense sexar. D'altra banda, aquesta és la segona vegada des de l'inici d'aquest voluntariat a Torrent, que no s'ha capturat cap tortuga exòtica invasora.

 

Des del projecte, destaquen la importància de la col·laboració dels 117 voluntaris i voluntàries que han participat en aquestes cinc jornades de cens en les quals s'han pogut localitzar dotze tortugues ibèriques. Aquest voluntariat s'ha desenvolupat al voltant de la Font de la Teula, on ja es va realitzar en 2019, 2018 i 2017.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 15 Juliol 2021 16:12