Torrent acull la presentació del catàleg expositiu de Genaro Palau

Dilluns, 19 Juliol 2021 10:01 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 194 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Auditori de Torrent va acollir la presentació del catàleg expositiu del pintor torrentino, Genaro Palau.

 

Durant el ‘Any Palau’ va destacar l’exposició ‘Genaro Palau, un pintor de Torrent’, que va tindre lloc entre el 18 de desembre de 2018 i el 30 de juny de 2019 en L’Espai Metropolitá d’Art de Torrent (EMAT). Arran d’aquest esdeveniment, desenes de persones van poder conéixer de prop, algunes per primera vegada, les obres de Genaro Palau.

 

El catàleg expositiu va ser presentat ahir en el Auditori de Torrent, en un acte que va ser a càrrec de la comissària de l’exposició, Esther Alba Pagán, i de Maite Abad Azuaya, coordinadora tècnica d’aquesta. Durant la conferència, es van mostrar detalls de l’obra de Genaro Palau destacant el mestratge de les seues pintures i aspectes desconeguts fins al moment, investigats per tots els col·laboradors que han participat en la creació d’aquest catàleg.

 

L’acte va donar inici amb les paraules de la regidora de Cultura, Susi Ferrer, qui va agrair la presència de les i els col·laboradors i va remarcar la importància de la seua labor a mantenir viu el llegat cultural de la figura de Genaro Palau.

 

A més, va voler agrair especialment la presència del net del pintor, José María Goerlich Palau: “Vull agrair els treballs de posada en valor de Genaro Palau que s’estan realitzant, amb la finalitat que els torrentinos i torrentinas puguen gaudir del llegat cultural que aquest pintor va deixar en la història de Torrent”.

 

Informa Nou Horta. Torrent