PP Torrent: "L'Àrea Recreativa del Pantà està abandonada per l'alcalde"

Dimarts, 20 Juliol 2021 12:42 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els populars de Torrent denuncien la situació d'“abandó” que pateix l'Àrea Recreativa del Pantà, inaugurada en 2015, només fa 6 anys per l'anterior govern del PP.

 

Segons ha denunciat el Secretari General del PP de Torrent, José Francisco Gozalvo “el parc roman obert a les nits i sense il·luminació per la qual cosa és freqüentat i causa molèsties als veïns, els lavabos estan tancats al senderista i el quiosc ha quedat fora de les licitacions del consistori perquè puga ser obert als veïns”.

 

La portaveu del PP, Amparo Folgado també ha assenyalat que “és una mostra més de l'abandó al qual sotmet Jesús Ros als barris i urbanitzacions de Torrent, deixant morir unes instal·lacions noves com és l'àrea recreativa de l'Assut del Pantà”.

 

En un escrit presentat pels populars a l'Ajuntament de Torrent, denuncien que el parc ja no es tanca a les nits i no hi ha il·luminació, per la qual cosa és freqüentat fins a altes hores de la matinada, generant molèsties i brutícia. A més, sol·liciten que el recinte estiga il·luminat.

 

D'altra banda, i malgrat les visites que reben les instal·lacions, tant de col·legis que recorren el Sender del Reg Mil·lenari del Barranc de l’Horteta, així com visitants i senderistes, els lavabos romanen tancats tots els dies.

 

Des del PP denuncien que l'Ajuntament ha tret a licitació dos quioscos en el centre de Torrent, però no el situat en l'Àrea Recreativa del Pantà, que roman tancat i segons Gozalvo “donaria un gran servei als veïns del Pantà i visitants, sobretot els caps de setmana i en el període estival”.

 

Finalment, els populars han sol·licitat que s'unisca a peu amb la parcel·la final del carrer Santander amb la mateixa àrea recreativa.

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Dimarts, 20 Juliol 2021 12:43