El Restaurante Los Abetos de Torrent entrega al guanyador del sorteig la cistella valorada en més de 100.000 €

Dimarts, 14 Setembre 2021 13:07 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 56 vegades

El Restaurant Los Abetos de Torrent (València) ha entregat una cistella de premis valorada en més de 100.000 euros, amb impostos pagats, al guanyador Gerardo Salvador, una persona treballadora de família humil, resident a Badalona, el qual va comprar una participació sense explicar-li-ho a la seua dona.

 

La família portava passant un mes difícil per motius personals: el seu sogre estava malalt; i de sobte, va arribar la bona notícia! Des del restaurant, van avisar a Gerardo mitjançant una telefonada: la seua papereta, amb número 54496, havia sigut la premiada! Coincidint amb el sorteig de l'ONCE del passat mes d'agost.

 

Gerardo ja ha repartit diversos dels premis amb la seua família; un dels cotxes estava reservat per al seu sogre, però lamentablement va morir uns dies després. "La meua dona sempre pensa que la vida dóna una cosa bona en un moment tan difícil, i aquest ha sigut un clar exemple d'això", ens conta Gerardo.

 

Sergio Franco, propietari de Los Abetos, afig que: "Malgrat les dificultats per les quals estem passant l'hostaleria durant aquesta pandèmia, hem volgut demostrar que no tot és dolent i que les quinze famílies que formen part del nostre restaurant continuem lluitant per eixir cap avant. Ens és molt grat i reconfortant haver pogut rebre a persones de tota Espanya que venien a propòsit a comprar paperetes, esmorzar i menjar en Los Abetos, i per descomptat, fer entrega d'aquest sorteig, amb un total de 31 premis, a Gerardo i la seua família."

 

Informa Nou Horta. TorrentModificat el Dimarts, 14 Setembre 2021 13:14