L'Àgora del Parc Central acull el 
IV Campionat de Dominó 
Ciutat de Torrent

Dimecres, 22 Setembre 2021 15:15 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 150 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Associació Cultural i Esportiva Dominó Torrent, amb la col·laboració i el suport de l'Ajuntament de la ciutat i de la Fundació Esportiva Municipal (FDM), organitza l'IV Campionat de Dominó Ciutat de Torrent.

 

Després de l'èxit de les primeres edicions, es presenta aquesta nova cita en la qual les persones inscrites en les diferents categories de competició participaran per parelles i utilitzaran el sistema de joc suís, amb partides a 300 punts i 55 minuts.

 

El torneig, que compta a més amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Dominó Jaume I, tindrà lloc el pròxim 25 de setembre en el recinte de l'Àgora, en el Parc Central de Torrent. Per a participar en aquest campionat de dominó, cada jugador haurà d'abonar una quota d'inscripció per valor de 20 €. El termini d'inscripcions es tanca el mateix dissabte dia 25, a les 9.05 h; posteriorment s'entregaran les acreditacions als participants i es farà el sorteig dels enfrontaments, per a passar immediatament a la inauguració d'aquesta quarta edició del campionat Ciutat de Torrent. Al final de la jornada, abans de la clausura del campionat, s'entregaran els premis a les parelles guanyadores de cada grup, al costat dels trofeus i els esments especials.

 

Els detalls de les bases del campionat, així com la informació sobre les inscripcions poden consultar-se en els telèfons 670 300 108 i 605 900 719.

 

Els organitzadors de l'esdeveniment comenten que l'objectiu d'aquest campionat és “potenciar el dominó en tot el territori valencià per a contribuir al creixement que aquest esport està adquirint, tant nacionalment com local. Per això, esperem que iniciatives com aquesta troben el suport de tots “amics del dominó” i aconseguisquen alts nivells de participació, tant com els milers d'aficionats i practicants que diàriament es reuneixen per a jugar”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 22 Setembre 2021 15:16