Torrent acull la RunCáncer 2021, carrera solidària contra el càncer

Dijous, 23 Setembre 2021 18:25 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 184 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després de la parada de 2020, quan només es va poder realitzar una jornada "virtual" i simbòlica, en la qual tots aquells que van voler sumar-se a la causa de la lluita contra el càncer van poder fer-ho de forma senzilla i segura, el circuit RunCáncer Torrent 2021 tornarà a reprendre enguany la celebració d'una carrera presencial, amb més il·lusió que mai per part d'organització, voluntaris i, segur que també, de participants.

 

D'aquesta manera, la ciutat es convertirà en l'epicentre de la solidaritat contra el càncer i la Plaça Major de la ciutat, punt d'eixida d'aquesta carrera, acollirà l'arrencada de la jornada, a partir de les 19:00h, amb una prova que inclou la carrera competitiva de 5,2 quilòmetres i la marxa no competitiva de 4 km.

 

Les inscripcions es poden realitzar en la web TopRun, en la junta local d'AECC, en els comerços de Torrent adherits a aquesta campanya, a través de la Fundació Esportiva Municipal i en la mateixa zona d'eixida fins 30 minuts abans de l'inici de la prova. El tancament d'inscripcions per a participar en aquestes proves finalitza aquest dijous 23, a les 23:59h.

 

Informa Nou Horta. Torrent