Torrent compromés amb el xicotet comerç d'alimentació

Divendres, 24 Setembre 2021 10:54 Escrit per  IDEA'T Publicat en Torrent-VAL Vist 58 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Per cinqué any consecutiu, el consistori de la ciutat, a través de l'empresa municipal IDEA’T, mostra el seu suport al xicotet comerç del sector d'alimentació a través de la campanya de sensibilització i promoció “Comerç de proximitat, aliments de qualitat”.

 

En aquesta ocasió la campanya posa el focus en les persones que es troben al capdavant dels comerços de la ciutat. Des del mes de setembre i el llarg de dos mesos podrem veure als nostres carrers la imatge de les persones que regenten els comerços adherits a la campanya.

 

Es pretén mostrar a la població que entre els molts avantatges de comprar en els establiments de proximitat es troba la de trobar darrere de cada taulell una cara amable que ofereix els millors productes frescos, de temporada i elaborats de manera artesanal.

 

Els més de 40 comerços participants (carnisseries, fleques, verduleries, salaons, entre altres) van iniciar la campanya abans de l'estiu entregant als clients “Rasca i Gana” entre els quals s'amagaven regals que fan les seues compres més sostenibles, a més de targetes carregades amb un total de 15.000€ per a consumir en els mateixos comerços participants en la campanya.

 

D'altra banda, l'Ajuntament de Torrent ha repartit fins hui 1.585.000 euros amb les anomenades “Ajudes Parèntesis” destinades a negocis de la ciutat directament perjudicats per les restriccions imposades per la pandèmia. Amb aquestes convocatòries l'Ajuntament ajuda a persones treballadores autònomes i microempreses de la ciutat a afrontar despeses corrents d'una activitat que s'ha vist paralitzada.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 24 Setembre 2021 10:55