Reunió del grup municipal Vox Torrent amb el gerent del C. c. Les Amèriques

Divendres, 24 Setembre 2021 12:26 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Recentment, el nostre grup municipal VOX TORRENT, ens hem reunit amb el gerent del Centre Comercial Les Amèriques, Alberto Rodríguez, amb la finalitat de conéixer els objectius i iniciatives que té previstos per a reactivar l'activitat i economia d'aquestes instal·lacions, perquè és de summe interés per a una població pròxima als 85.000 habitants. En aquesta trobada se'ns trasllada que, ha mantingut converses amb els responsables d'algunes regidories de l'Ajuntament. Si bé és cert que ha trobat una actitud col·laborativa i interés, l'ajuda i l'agilitat de resposta de l'Ajuntament és fonamental perquè el Centre Les Amèriques aconseguisca ser un espai dinamitzador d'economia, comerç i creació de llocs de treball. El gerent va plantejar una sèrie de propostes que requereixen major agilitat de resposta, per la qual cosa des del nostre grup VOX TORRENT lamentem que l'equip de govern no invertisca ni secunde amb més compromís i eficàcia les iniciatives empresarials.

 

Entre les idees que ens fa arribar el gerent es troba la ubicació d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics que, si bé va ser instal·lat, el dia de la nostra entrevista comprovem que no funciona; la instal·lació d'un despatx Amazon Locker (que actualment ens informa que està situat); o la recollida d'envasos per al seu reciclatge mitjançant dues màquines (una d'elles celebrem que estiga secundada per l'Ajuntament), que expén tiquets per a canviar en els comerços siguen o no del Centre, per a impulsar el reciclatge, activar el comerç i premiar al consumidor.

 

Una altra de les mesures que ha proposat Alberto Rodríguez i, que considerem de les més urgents, és aconseguir situar una oficina de Correus en el Centre Comercial amb la finalitat de facilitar als veïns confrontants l'accés a aquest servei; perquè és de tots conegut, les interminables cues que es formen en l'única oficina que existeix a Torrent.

 

D'altra banda, ens indica que ha mantingut reunions amb empreses privades i entitats locals (AV El Vedat, Junta Local Fallera, Idea´t…); així com ha sol·licitat a l'Ajuntament la cessió d'una plaça confrontant per a la celebració d'esdeveniments assumint els costos de substitució de fanals, els quals es troben d'un estat de gran deterioració i abandó.

 

Des del grup municipal VOX TORRENT ens fem ressò de tals iniciatives; igualment li traslladem alguna proposta més, com la d'atraure empreses de marcada presència nacional o habilitar locals per a l'esbarjo dels més xicotets, perquè el Centre Comercial Les Amèriques és un dels grans focus oblidats per l'equip de govern i advoquem per la seua reactivació econòmica.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dilluns, 27 Setembre 2021 08:49