⁣⁣⁣Torrent prepara un programa especial per al Nou d’Octubre

Dijous, 07 Octubre 2021 16:34 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 259 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Torrent ha organitzat per al pròxim cap de setmana nombrosos esdeveniments, que adornaran d'un ambient festiu la ciutat.

 

Després d'uns mesos en què van haver d'ajornar-se tots els actes festius i culturals per culpa de les restriccions, la ciutat es prepara per a un 9 d’Octubre molt especial, ja que la millora de la situació en general permet que el consistori recupere alguns d'aquells esdeveniments, perquè torrentines i torrentines celebren el dia de la Comunitat Valenciana.

 

Els actes començaran la vesprada del divendres dia 8 amb un taller d'origami que s'instal·larà en la plaça Unió Musical, a partir de les 17.00 hores. El mateix divendres, a les 19.00 hores, els Moros i Cristians de Torrent es dirigiran a l'església de l'Asunción per a fer l'Ofrena. I a aquesta hora, el públic infantil podrà gaudir d'una peça de teatre, La princesa valenta, en la mateixa plaça Unió Musical. Finalment, el Pregó dels moros i cristians posarà fi a la jornada del divendres, en la plaça Major, a les 20.00 hores.

 

El dia de la festa començarà, a les 11.30 hores, amb una ‘entraeta falsa’ dels Moros i Cristians, que portarà en desfilada a un reduït nombre de participants des de la esplanada de Monte–Sión fins als peus de la Torre. A la vesprada, a partir de les 19.00 hores comencen els actes oficials del 9 d’Octubre: la Processó Cívica i l'homenatge a la Senyera i al rei Jaume I; en finalitzar aquests actes la banda del Cercle Catòlic oferirà als assistents un concert extraordinari, en la plaça Major. I, finalment, des del Parc Central, a les 23.30 hores, un gran espectacle pirotècnic posarà fi a les celebracions d'aquesta jornada festiva.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 07 Octubre 2021 16:36