Vox Torrent: "Les inversions “insostenibles” de Torrent"

Divendres, 08 Octubre 2021 11:50 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 48 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les inversions financerament “insostenibles” del Sr. Alcalde ens continuen costant diners. Aquesta vegada, en un intent més de convéncer a la ciutadania que invertir en “rajola ruïnosa” és beneficiós per a Torrent, convida a representants de la UNESCO al fet que formen part d'aquest balafiament, en concret a Juan Andrés Perelló; qui, d'altra banda, va donar suport a la candidatura de Pedro Sánchez en les primàries del PSOE que li van enfrontar a Susana Díaz.

 

Des d'un principi, el nostre grup municipal VOX TORRENT, es va oposar fermament a la compra d'immobles, com el Palauet Giner-Cortina (d'inexplicable utilitat), el Cinema Cervantes o l'edifici conegut com La Malaguenya. Convé recordar de nou les xifres: la compra del Palauet va costar 387.000 euros; la posada en marxa de les mesures urgents per a sostindre les ruïnes altres 191.000 euros i una última fase de rehabilitació que, amb tota probabilitat, superarà el milió i mig d'euros. A tot l'anterior cal afegir la compra de l'edifici Cervantes (687.000 euros) i el conegut com La Malaguenya (698.000 euros); de manera que els deliris immobiliaris de l'Alcalde Ros costaran als torrentins, sense comptar la fase de reconstrucció del Palauet, prop de dos milions d'euros. A aquest pas, la qual cosa deixarà ruïnoses són les arques municipals. En paraules del nostre portaveu adjunt, Antonio Martínez, “on hauria d'invertir l'equip de govern local és en els polígons (Mas del Jutge, El Molí, El Toll L´Alberca…), oferint facilitats a les empreses i indústries la seua implantació a Torrent, accions que repercutirien directament en les xifres d'ocupació, perquè comptem amb la dada d'atur més alt de la comarca”.

 

Es preveu que els treballs de restauració del Palau Giner-Cortina es prolonguen per cinc anys i sense finalitat coneguda d'ús de l'immoble. Des del grup municipal VOX TORRENT, el nostre portaveu, Salvador Benlloch, es pregunta si “aquestes adquisicions obeeixen a l'ego personal del Sr. Alcalde per allò de comparar-se amb els antics faraons i les seues piràmides, solament que aquells monuments eren amb finalitats funeràries i ací pot ocórrer que siga la tomba de les arques municipals”.

 

L'hemeroteca política és clara respecte als llegats socialistes, això és, balafiament de diners públics i alts índexs d'atur; despeses innecessàries i subvencions a quiosquets. Les inversions haurien d'anar en la línia de fomentar l'ocupació, potenciar les zones industrials i comercials, i emprar el romanent de Tresoreria, que són els estalvis dels torrentins, en el benestar del ciutadà; i no sols en una part de la població o a realitzar modificacions de pressupost tot l'any.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Divendres, 08 Octubre 2021 11:53