Torrent commemora el Dia de la Policia Local en un acte de lliurament de distincions i felicitacions


Dimarts, 19 Octubre 2021 15:25 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 69 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La ciutat de Torrent va organitzar el passat 15 d'octubre un acte de reconeixement als membres del cos de la policia local de Torrent, que es va celebrar amb motiu de la commemoració del Dia de la Policia Local.

 

L'alcalde Jesús Ros, acompanyat per la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, i pel cap del cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, van ser els encarregats d'entregar les medalles i dedicar les felicitacions i esments amb les quals es reconeixia la trajectòria i els mèrits de les i els agents.

 

A l'acte van assistir l'equip de govern i membres de la corporació municipal, així com representants de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional i de l'Exèrcit de l'Aire, al costat de la societat civil de la ciutat, que es van reunir al jardí de l'Hort de Trénor per a acompanyar als agents locals en un dia en què es reconeix la responsabilitat i el treball dels qui assumeixen la seguretat del municipi.

 

La regidora de Seguretat Ciutadana va donar la benvinguda als assistents amb un discurs en el qual va valorar el treball de les persones que integren el cos de la Policia Local, agraint-los "la seua dedicació i l'esforç de tota una vida al servei dels altres i en defensa dels drets i les llibertats públiques”. En aquest mateix acte es va homenatjar també els policies locals jubilats, els quals van rebre un diploma en reconeixement a la seua trajectòria. A continuació, es va entregar una medalla als membres de la Policia Local de Torrent amb trenta i vint anys de servei en actiu, en agraïment a la dedicació constant en el compliment dels deures. Finalment, van ser condecorats amb la Medalla Blava amb distintiu Blanco els següents guardonats:

 

- L'agent Javier Chust Gómez, per la seua decidida intervenció davant un possible cas de suïcidi que va evitar posant en risc la seua integritat física.
- El cap de l'agrupació de voluntaris de Protecció Civil, senyor Francisco Lona Oto, en representació de tota l'agrupació de voluntaris, pel seu altruisme i la col·laboració amb altres entitats, especialment amb la Policia Local, des del primer dia de la pandèmia.
- L'intendent Juan Andrés Riquelme Botifora, cap de la Divisió Policial Operativa de la Policia Local de Torrent, en representació del cos de la Policia Local, pels serveis humanitaris i de seguretat durant la pandèmia.

 

L'alcalde Jesús Ros va posar fi a aquest acte amb un discurs en el qual felicitava el cos de la Policia Local de Torrent “per la gran labor que han realitzat durant tot aquest temps de pandèmia, en el qual han vetlat per la nostra seguretat i han posat en risc, en alguns casos, la seua pròpia seguretat i la de les seues famílies”.

 

També va haver-hi paraules d'agraïment a Protecció Civil per la inestimable col·laboració i per les tasques de reforç en les quals han participat durant aquests mesos de pandèmia.

 

L'acte va concloure amb la interpretació dels himnes de Torrent, de la Comunitat Valenciana i d'Espanya.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 19 Octubre 2021 15:27