⁣⁣⁣Torrent decora el ficus de l'ajuntament amb dibuixos i objectes fets en els col·legis de la ciutat

Divendres, 03 Desembre 2021 15:23 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 200 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com ja és tradicional en aquestes dates, l'alcalde Jesús Ros ha rebut als alumnes i alumnes dels col·legis que contribueixen amb els seus treballs a crear un ambient nadalenc. Seguint el torn rotatiu que cada any designa als col·legis encarregats d'aquesta labor, aquest Nadal ha correspost al col·legi Santa Teresa de Jesús i al CEIP Les Terretes elaborar els adorns dels ficus de l'avinguda. Els alumnes de tots dos col·legis s'han encarregat de crear amb material reciclat aquests treballs, que ells mateixos han creat manualment a les seues aules, per a decorar els ficus de l'avinguda, el de Bisbe Benlloch i el de Genaro Palau, i que podran ser visitats durant totes les festes nadalenques per tots aquells que passegen per aquests dos enclavaments de la ciutat.

 

En l'acte de lliurament dels adorns per part dels alumnes i alumnes, acompanyats de representants dels seus col·legis, es van mostrar orgullosos del resultat del seu treball i van dedicar unes nadales als membres del consistori que van ser presents. L'alcalde, per part seua, va agrair l'esforç i la col·laboració de l'alumnat i dels docents, així com la seua contribució a l'ornamentació nadalenca que el consistori prepara en aquesta època tan assenyalada. Tot seguit, empleats de la Brigada d'Obres van començar a decorar el ficus perquè aquests ornaments estiguen disposats i lluïsquen el pròxim dia 8 de desembre, en l'encesa oficial dels llums de Nadal.

 

La regidora d'Educació, Patricia Sáez, i el regidor de Participació Ciutadana; José Pascual Martínez van acompanyar al primer edil en aquest acte i van fer entregat als xics i xiques d'un record institucional en agraïment a la seua col·laboració.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 03 Desembre 2021 15:25