Compromís per Torrent ix al carrer en suport al comerç local

Dimarts, 21 Desembre 2021 12:53 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 362 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

"El comerç local ha patit moltíssim els últims dos anys. L’actual pandèmia, unida als problemes de competència deslleial per part de les grans superfícies i les multinacionals de la venda on-line, han posat contra les cordes els nostres comerciants. És per això que hem engegat aquesta campanya en suport del comerç de proximitat. Aquests negocis són molt importants per tal de crear llocs de treball i donar vida als nostres barris". Ha expressat Pau Alabajos, portaveu de Compromís al consistori.


Els ecovalencianistes han anunciat més eixides per tal de repartir les bosses de tela reutilitzables de la campanya: una d'elles serà la vespra del dia de Nadal al mercat del divendres "per animar les últimes compres" i altra, la primera setmana de gener abans de la festivitat de Reis.


El portaveu i la regidora de Compromís a l'Ajuntament de Torrent, Pau Alabajos i Carme Silla, junt amb el Secretari del col·lectiu local, Víctor Medina, també han volgut destacar la importància del comerç local als barris de Torrent, "on els nostres botiguers i botigueres converteixen els seus establiments en un espai de trobada entre veïnes i veïns, amb un tracte molt més proper i professional." Finalment, han felicitat les festes i el nou any però incidint en la prudència i el compliment de les restriccions de seguretat impulsades per les autoritats sanitàries.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Torrent

Modificat el Dimarts, 21 Desembre 2021 12:55