Els Reis d'Orient omplin de màgia i il·lusió l’Àgora de Parc Central de Torrent

Dimecres, 05 Gener 2022 14:49 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 327 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els Reis Mags han arribat a la ciutat de Torrent carregats d'il·lusió per a viure la jornada més màgica de l'any i oferir als xiquets i xiquetes de Torrent una visita al seu campament real, el qual pot visitar-se en l’Àgora de Parc Central fins a les 20h del dia de hui. A més d'entregar personalment les cartes a Ses Majestats d'Orient, els més xicotets rebran un xicotet detall i podran veure de prop als camells o la bústia real.

 

“Esperem que els xiquets i xiquetes de Torrent puguen gaudir al màxim i de la manera més segura de la visita dels Reis d'Orient. I que la màgia d'aquesta nit inunde les cases dels torrentins i torrentines”, ha destacat el regidor de Festes, José Pascual Martinez.

 

Com a conseqüència de les circumstàncies actuals, l'Ajuntament ha garantit totes les mesures perquè la visita real s'efectue de la manera més segura possible. Igualment, el consistori també ha disposat un trenet, que realitza el seu recorregut cada mitja hora des de la plaça Moralets fins al campament dels Reis Mags.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 05 Gener 2022 14:50