Les biblioteques de Torrent acompanyen a les persones majors per Nadal

Divendres, 07 Gener 2022 16:18 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 342 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu de la celebració del Nadal, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'àrea de Biblioteques, ha impulsat per segon any consecutiu un programa d'acompanyament per a les persones majors del municipi que es troben en una situació de soledat o aïllament, amb la finalitat d'acostar-los els llibres, les cançons i els poemes, a més de servir-los de suport en aquestes dates tan assenyalades.

 

“Es tracta d'acostar la biblioteca i els llibres a les persones majors, però també d'acompanyar-les. Volem que senten que la biblioteca sempre està a la seua disposició per a ajudar-los”, ha manifestat la responsable de l'àrea de Biblioteques, Patricia Sáez.

 

Així, durant aquestes festes nadalenques el personal de les biblioteques municipals ha realitzat sessions en els següents centres de majors de la ciutat: Roger de Lauria, Ciudad Jardín, Nuestra Señora de la Estrella, San Juan Bosco, El Más, Nuestra Señora del Bueno Consejo, Nova Vedat, Torre Hortelano, Bonaire, Padre Damián, El Salvador, San Nicolás, Marxadella, Santa Elena i Montesión.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 07 Gener 2022 16:21