Torrent obri el termini per a sol·licitar les beques esportives

Dilluns, 10 Gener 2022 15:55 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 321 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Torrent, en la seua aposta pel foment de l'esport i l'activitat esportiva, ha obert el termini de presentació per a les beques esportives, les quals ascendeixen a un total de 122.000€ i podran sol·licitar-se fins al pròxim 17 de gener. En aquest aspecte, el consistori ha mantingut el nivell d'inversió de l'any passat, duplicant així la partida pressupostada l'any 2019 per a aquestes ajudes.

 

“Hem volgut continuar amb l'esforç realitzat l'any passat, vam continuar apostant per un model de vida saludable en totes les edats i, al mateix temps, ajudant a les famílies”, ha destacat la regidora de Cultura i Esport, Susi Ferrer.

 

D'aquesta manera, la Fundació Esportiva Municipal destinarà la quantitat 12.000 euros als esportistes d'elit de Torrent, que es repartiran en 6 beques de 1.000€ i 8 de 750€. “L'Ajuntament, a través de la FDM, vol ajudar a impulsar les seues carreres i que continuen collint èxits esportius i portant el nom de Torrent a tots els racons del món”, ha afegit Ferrer.

 

Igualment, es concediran 50.000€ d'ajudes a l'esport base, repartits en beques de fins a 120€, per a finançar despeses d'entrenaments, competicions o compra de material esportiu. La finalitat d'aquestes ajudes és fomentar la pràctica esportiva en totes les edats i “ajudar a les famílies perquè els seus fills i filles no deixen de practicar l'esport i poder així continuar inculcant els seus valors”.

 

Finalment, es destinaran subvencions als clubs esportius amb seu a Torrent per valor de 60.000 euros, fent costat així a les entitats que conformen l'estructura esportiva de la ciutat.

 

La presentació de sol·licituds es realitzarà per via telemàtica en la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrent o físicament en la Fundació Esportiva Municipal mitjançant cita prèvia, en horari de 9h a 13h de dilluns a divendres.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 10 Gener 2022 15:56