Finalitza la segona fase de les obres de millora del barri de l’Alter de Torrent

Dijous, 13 Gener 2022 14:47 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 178 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Torrent ha finalitzat la segona fase del pla de Reurbanització del Barri de l’Alter, l'objectiu del qual és renovació de l'entramat urbà de la zona. En aquesta etapa del projecte s'han abordat actuacions de millora als carrers Alaquás, Mare de Déu del Pilar, Sant Isidre, Pizarro i Santa Llúcia, que complementen les realitzades anteriorment en Mare de Déu dels Desamparats, Santa Bàrbara, Santíssima Trinitat, Proveïdors, alcalde Salvador Fernández Ros, Cantereries i Santa Cecilia.

 

Les últimes obres realitzades en el barri històric contemplen actuacions com ara: el canvi en el disseny de la secció dels vials amb la repavimentació de les voreres i calçades, millorant les zones per als vianants i la seua seguretat; la renovació de la xarxa de proveïment, retirant les canonades de fibrociment existents i substituint-les per una nova xarxa de fosa dúctil; i, finalment, la renovació de les escomeses i col·lectors de sanejament.

 

Aquesta iniciativa, provinent de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) i cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER, engloba les actuacions urbanístiques que el govern municipal ha emprés amb la finalitat de revitalitzar el centre històric de la ciutat. Actualment l'Ajuntament treballa en els projectes de la tercera fase, que completarà la intervenció integral del pla de Reurbanització del Barri de l’Alter amb l'execució de noves actuacions als carrers: Sant Gaietà, Silla, Sant Onofre, Beniparrell, Aldaia, Santíssima Trinitat, Sant Pere Màrtir, Carrer i Plaça Santa Llúcia, Catarroja, Sant Blai, Xirivella i Sant Fèlix.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 13 Gener 2022 14:49