La Casa de la Dona de Torrent presenta el programa d'activitats per al primer trimestre de 2022

Divendres, 14 Gener 2022 14:40 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 38 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Casa de la Dona Torrent comença l'any 2022 amb una àmplia oferta de tallers i xarrades dirigits a la població de totes les edats. Les activitats, coordinades per l'Associació Alia, ofereixen un repertori extens de temàtiques per a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d'una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.

 

Igual que en altres ocasions, les activitats s'agrupen en tres grans blocs, que es dirigeixen essencialment a: la pràctica d'exercicis físics, en l'apartat de “cossos diversos i valents”; els tallers creatius, en “formant-se i transformant”; i les xarrades o cursets, en “empoderades.

 

A aquests cursos i tallers programats per al primer trimestre del 2022, cal afegir altres activitats gratuïtes, com el “cinema violeta”, un cineforo mensual on es reflexionarà sobre les relacions de gènere, i “elles compten, diàlegs per la igualtat”, un espai de trobades per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conéixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d'una perspectiva de gènere.

 

Les inscripcions per a totes aquestes activitats estaran obertes des de dilluns que ve 17 de gener, a través del portal d'inscripcions de l'ajuntament, o bé presencialment, mitjançant registre d'entrada, a l'ajuntament. Mentre que les activitats començaran el dilluns 24 de gener.

 

La programació completa per a aquest primer trimestre de l'any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona: @casadeladonatorrent, en Facebook; @casadeladona_torrent, en Instagram.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 14 Gener 2022 14:41