Vox Torrent es reuneix amb Grupo ACE

Dilluns, 17 Gener 2022 14:39 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 173 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Fa unes setmanes, el grup municipal VOX TORRENT ens reunirem amb el GRUPO ACE que, precisament pel seu gran impacte i coneixement del teixit empresarial de la nostra ciutat, considerem interessant que ens pogueren expressar les seues inquietuds i necessitats, així com de les Pimes que atenen. Es tracta d'un equip de professionals de Torrent, actualment 14, entre els quals hi ha economistes, advocats, enginyers, consultors en tecnologia, disseny industrial, comunicacions, assegurances, immobiliari, etc., que comparteixen projectes i treballen de manera coordinada prestant els seus serveis a tota classe d'empreses, que en data de hui poden rondar les 3.000 amb contacte recurrent.

 

En una interessantíssima reunió ens van fer arribar les propostes per a Torrent, entre les quals es troben l'augment d'oferta de parcel·les en les zones industrials, millorar les infraestructures i dotar de serveis essencials i atractius els polígons, com a gimnasos, guarderies o salons de perruqueria. D'aquesta manera, tant empresari com treballador, tindria al costat del lloc de treball les seues necessitats recurrents cobertes, creant un espai de treball motivador per a empleat i sobretot per a ocupador. D'altra banda, també ens van transmetre la necessitat d'invertir en els serveis de telecomunicacions i comunicacions, com a aparcaments i millores en els accessos per carretera en horaris conflictius. En aquest sentit, el GRUPO ACE advoca per una comunicació pública gratuïta intra-zones i entre-zones, així com l'agilitació dels accessos amb transport privat. Fiscalment també presenten una sèrie de propostes, com a bonificacions en l'IBI, en l'IAE o en el ICIO per a aquelles empreses que contracten ocupació permanent i una major bonificació si es tracta de personal resident a Torrent, facilitar les llicències d'obertura en habitatges fins a segona planta o concedir canvis de qualificació de locals i entre sòls. Els representants de ACE consideren necessari delimitar tres grans zones comercials a la ciutat, dotades d'infraestructura i condicions òptimes per a iniciar comerços i activitats de serveis, així com facilitar l'accés a empreses de la ciutat, de subministraments i serveis de tota mena, com a proveïdors de necessitats municipals. En definitiva, i en aquesta línia des del nostre grup municipal ens fem ressò, caldria potenciar la marca TORRENT, amb un missatge atractiu de lloc de desenvolupament empresarial i comercial, de residència, oci i descans.

 

Sens dubte, les propostes del GRUPO ACE van encaminades a l'augment de l'activitat, dels rendiments de les empreses i renda dels seus empleats, la qual cosa repercuteix directament en el consum intern, forjant riquesa i, per tant, generant impostos locals, la qual cosa repercuteix molt positivament en les arques municipals; per a després revertir aquests ingressos en benestar ciutadà.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

 

Modificat el Dilluns, 17 Gener 2022 14:40