PSOE Torrent: "Amparo Folgado en contra del centre històric i la seua recuperació"

Dimecres, 19 Gener 2022 15:10 Escrit per  PSOE Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 142 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Partit Popular va abandonar el Centre històric de la nostra Ciutat durant 8 anys, permetent la seua degradació. El partit Socialista no sols ha impulsat la renovació dels serveis i vials del barri del *Alter, amb un paquet d'inversions i projectes, també ha posat en marxa les subvencions per a la rehabilitació d'habitatges en l'entorn patrimonial, una realitat que incloïa i inclou 400.000€ pressupostats en rehabilitació d'habitatges tradicionals. A això se suma la subvenció per a la rehabilitació de façanes que, complint les normatives vigents, permet la rehabilitació de façanes en tot l'entorn urbà. A això se suma el treball que s'està realitzant per a recuperar el Cinema Cervantes, un emblema de la ciutat que es troba en l'entorn.

 

Una vegada més ens entristeix profundament que els torrentins i torrentines hagen de patir les manipulacions i atacs injustificats de la portaveu popular, Amparo Folgado. La seua visió deformada de la realitat converteix les mesures de seguretat de les obres i de les edificacions en un problema, mentre s'estan impulsant més llicències d'obra en l'àrea que en els últims 15 anys.

 

El compromís de l'equip de govern i de la ciutat en el seu conjunt és la recuperació i valor del centre històric i els nostres elements patrimonials, és difícil ser més incoherent que la Sra. Folgado, si tenim en compte que és ella mateixa la que s'oposa a totes les intervencions que es fan en aquesta línia, començant pel Pla Ficus i les seues inversions de millora i renovació del C/ Major, de l'Alter o d'altres vies històriques de la ciutat, la recuperació del Cervantes, les obres de conservació de la Torre, de la capella de l'Hort de Trénor… Això és l'opinió capritxosa i oportunista d'un projecte buit i acabat, el de la Sra. Folgado, a la qual els torrentins i torrentines ja li han dit en dues ocasions que no necessitaven més paràlisi i llunyania, la que exerceix el Partit Popular quan governa i que ara volen continuar des de l'oposició.

 

Informa Nou Horta. PSOE Torrent

Modificat el Dimecres, 19 Gener 2022 15:11