Torrent participarà en el projecte ‘Escola d’Associacions’ de la Fundació Horta Sud

Divendres, 21 Gener 2022 14:47 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 149 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Torrent participarà en el projecte de formació, acompanyament i assessorament ‘Escola d’Associacions’, impulsat per la Fundació de l'Horta Sud, amb l'objectiu de dotar a les organitzacions participants de les eines necessàries per a afrontar els reptes del moviment associatiu i, així, millorar la seua incidència en el municipi i el seu servei a la ciutadania. En aquesta línia, la iniciativa es fonamenta en quatre pilars: la formació (cursos), l'assessorament (presencial, correu electrònic, telèfon, etc.), la informació (canal de difusió, infografies, butlletí digital...) i la dinamització (jornades d'associacions).

 

Aquestes actuacions estan dissenyades perquè siguen pràctiques i útils per a les associacions, amb una metodologia participativa basada en la detecció i resposta de les possibles necessitats que presenten. D'aquesta manera, la Fundació de l'Horta Sud ja ha ajudat a més de mil associacions repartides per tot el territori autonòmic.

 

Mancant confirmar les dates de les jornades que tindran lloc a Torrent i que han sigut presentades en el seu pla anual, en la web https://fundaciohortasud.org/ es pot obtindre més informació sobre la resta d'activitats que conformen el projecte ‘Escola d’Associacions’.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 21 Gener 2022 14:48