Torrent acull la IX Edició del Circuit MTB València

Dilluns, 24 Gener 2022 15:09 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 141 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El món del ciclisme de competició es va donar cita aquest cap de setmana a Torrent amb la celebració de la IX Edició del Circuit MTB València, organitzada per Més Esport València en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de Torrent. La gran varietat de sendes que alberga el terme municipal va ser clau per al desenvolupament de l'esdeveniment, que va estar compost per una prova de contrarellotge -en la qual van participar 215 ciclistes- i una altra de marxa completa –que va comptar amb més de 600 competidors-, oferint un espectacle vibrant sobre dues rodes al públic assistent.

 

“Comencem el 2022 amb una aposta ferma per l'esport a Torrent, promocionant la gran varietat de recursos que ofereix el nostre terme municipal per al desenvolupament de diverses competicions”, ha ressaltat la regidora d'Esport, Susi Ferrer.

 

Així, en la categoria individual es va imposar Victor Zurriaga, mentre que en la modalitat de bicicletes elèctriques va fer el mateix Daniel Toral. Per part seua, Ángel Lloret Picó i Jaume Lloret Soriano van obtindre el primer lloc en la modalitat de parelles masculines, Paola Abril i Manuel Asensio en la de parelles mixtes i Sergio Sauquillo i Iván Jiménez en la de parelles híbrides.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dilluns, 24 Gener 2022 15:10