⁣⁣⁣⁣La presentació de la suite simfònica ‘Genaro Palau’ inicia ‘l’Any de la Música de Torrent’

Dijous, 27 Gener 2022 18:18 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 222 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest diumenge 30 de gener, a les 19h, l'Auditori de Torrent es vestirà de gala per a l'estrena de la suite simfònica ‘Genaro Palau’, una composició de quatre moviments de l'autor torrentí Francisco Andreu Comos i que interpretarà la Unió Musical, la qual repassa la vida i obra del pintor des del seu naixement fins als seus últims anys.

 

“Amb aquesta peça posem el fermall d'or a les activitats de ‘l’Any Palau’, al mateix temps que iniciem el programa de ‘l’Any de la Música de Torrent”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

 

En l'acte, presentat per Elsa Bresó, els membres de la UMT també interpretaran ‘Torrent. Imatges d’un poble viu’, obra del mateix autor que repassa la història del municipi des dels seus orígens fins a l'actualitat. A més, es farà lliurament d'un exemplar de la partitura de la suite a José María Goerlich Palau, net de Genaro Palau; les bandes de la Unió Musical i el Cercle Catòlic de Torrent; i, finalment, als representants del Conservatorio de la localitat.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 27 Gener 2022 18:19