García Albiol: “Amparo Folgado és l'alcaldessa que Torrent necessita”

Divendres, 28 Gener 2022 09:40 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 176 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol ha sigut el convidat per Amparo Folgado per a obrir el Fòrum Torrent 2023, amb el qual la presidenta dels populars en la capital de l'Horta Sud, inicia una sèrie de trobades amb referents en el municipalisme, del Partit Popular.

 

Acompanyats pel President Provincial del PP, Vicent Mompó, van celebrar ahir un menjar en El Vedat de Torrent amb afiliats, empresaris, associacions i clubs esportius de la ciutat, en el qual Albiol va exposar el seu model de gestió en la quarta ciutat de Catalunya i les seues semblances amb Torrent. Els assistents van poder realitzar quantes preguntes van desitjar als tres representants del PP, Albiol, Mompó i Folgado.

 

Els torrentins van estar molt interessats en la gestió de la seguretat ciutadana i tolerància zero enfront de les ocupacions il·legals d'habitatges durant el govern d'Albiol a Badalona, una situació que es pateix també a Torrent i que els populars fa molt temps que estem denunciant.

 

Albiol va afirmar que “Amparo Folgado és l'alcaldessa que Torrent necessita, enfront d'un Partit Socialista que és capaç de pactar amb els qui volen la independència de Catalunya a Barcelona i amb els qui volen integrar a la Comunitat Valenciana en els països catalans, a València”.

 

A més, va destacar la bona faena de Folgado a Torrent tant com alcaldessa, així com en l'oposició, subratllant la importància d'estar tots els dies amb els veïns, a peu de carrer. Per a Albiol, les receptes per a l'èxit són “equip, sentit comú i gastar molta sola de sabata”.

 

La presidenta dels populars a Torrent, Amparo Folgado, va agrair a Albiol la seua visita a la capital de l'Horta Sud, per a compartir el seu model de gestió en matèria de seguretat ciutadana. I va afirmar “Amb el Fòrum Torrent 2023 volem posar a Torrent en el lloc que es mereix com a Gran Ciutat, comptar amb els millors en gestió de grans municipis en tota Espanya, com és el cas de García Albiol a Badalona, amb l'objectiu d'aplicar a la nostra ciutat, aquests models d'èxit, a partir de 2023, des de l'alcaldia de Torrent”.

 

Amparo Folgado va subratllar que “em vaig presentar en 2021 a la presidència del PP de Torrent prometent una seu cèntrica i a peu de carrer que ja està inaugurada, prometent eixir al carrer per a parlar de tu a tu, amb els nostres veïns i ja tenim el Despatx al Carrer per tots els barris. Em vaig comprometre a fer del PP un partit fort a Torrent i som un exemple per a molts, per això, el pròxim objectiu és aconseguir l'alcaldia de la ciutat en 2023 i posar a Torrent en el mapa, en el lloc que li correspon com a Gran Ciutat, en serveis, en benestar i prenent com a exemple a grans referents com al que hui tenim ací, Xavier García Albiol, i els que vindran”.

 

El President del PP de la Província de València, Vicente Mompó va destacar “la importància del municipalisme per al Partit Popular i l'exemple de grans polítics com Xavier García Albiol, compromés amb la seua ciutat”.

 

García Albiol va proposar ahir a Folgado l'agermanament de Badalona (223.000 habitants) i Torrent (86.500 habitants) en 2023, els dos com a alcaldes, en dues grans urbs de les àrees metropolitanes de Barcelona i València. Un repte que va ser assumit per la presidenta dels populars a Torrent.

 

La visita del exalcalde de Badalona a Torrent continua hui, amb un passeig per la ciutat per a poder parlar amb els veïns de Torrent i la visita a una fàbrica de xocolate en la capital de l'Horta Sud.

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Divendres, 28 Gener 2022 09:44