El Síndic de Greuges dona la raó al grup municipal VOX Torrent

Divendres, 28 Gener 2022 12:11 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 141 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El grup municipal VOX a Torrent ha explicat que “després de l'incompliment sistemàtic de l'equip de govern socialista de respondre preguntes, donar accés a factures i a qualsevol documentació que portem requerint durant la legislatura, el ‘Síndic de Greuges’ ens ha donat la raó i ha instat l'alcalde a complir amb les seues funcions i el seu deure legal”.

 

Des del grup s'ha assenyalat que “després de portar tota la legislatura sense rebre respostes als nostres requeriments decidim acudir al Síndic de Greuges presentant un escrit de queixa exposant els fets”. I s'ha indicat que “com a resposta, el Síndic ens va respondre dient que l'Ajuntament té el deure legal de contestar les sol·licituds d'accés a la informació pública presentades pels regidors en el termini legal màxim de 5 dies naturals”.

 

VOX ha lamentat que “abans de portar el cas al Síndic busquem altres alternatives. Arribem fins i tot a registrar una moció perquè s'acomplira a la nostra pròpia normativa, proposta que ni tan sols va ser admesa per al seu debat en sessió plenària”.

 

Finalment, des del grup municipal s'ha insistit que “des de VOX vam mostrar la nostra satisfacció amb la resolució emesa pel Síndic de Greuges, encara que seguim a l'espera que l'Ajuntament manifeste l'acceptació de la resolució”. Continuarem exigint el compliment del reglament i el dret a obtindre la informació necessària per a l'exercici de les nostres funcions públiques”.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

 

Modificat el Divendres, 28 Gener 2022 12:12