⁣⁣TorrentBus compleix 20 anys

Dijous, 03 Febrer 2022 15:46 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 258 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El 3 de febrer de 2002, coincidint amb la festivitat de Sant Blai, l'Ajuntament de Torrent, posava en marxa el servei de transport públic TorrentBus. Per a celebrar l'efemèride, hui, amb motiu del seu XX aniversari, el consistori habilitarà aquest servei de manera gratuïta, de dilluns a divendres, fins al pròxim 20 de març, cobrint d'aquesta manera les festes falleres de 2022. L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar una ciutat més ecològica, apostant pel transport públic com a alternativa per a una mobilitat més sostenible.

 

En aquest aspecte, el regidor de Mobilitat, Raúl Claramonte, manifesta que “volem continuar conscienciant als torrentins i les torrentines a fer ús d'altres mitjans de transport més segurs i ecològics per als seus desplaçaments per la ciutat i evitar usar el vehicle propi en la mesura que siga possible”.

 

Cal destacar que des de l'any 2016 el servei de transport TorrentBus és gratuït per a estudiants, pensionistes, joves amb Carnet Jove, aturats, persones amb mobilitat reduïda i persones amb ingressos per davall del salari mínim interprofessional que sol·liciten la seua Targeta Daurada o d'Estudiant.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 03 Febrer 2022 15:46