Les Falleres Majors de Torrent realitzen el servei d'honor del Torrent C.F. 1 - Hèrcules C.F. 'B' 0

Dilluns, 07 Març 2022 10:11 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 134 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moren, Fallera Major i Fallera Major Infantil de Torrent, realitzaren el servei d'honor en el partit que ha enfrontat en el Sant Gregori al Torrent C.F. i a l'Hèrcules C.F. "B" i en el qual s'han imposat els de Toni Jareño per 1-0 (Lois, 19').

 

Les màximes representants de les festes josefines de Torrent han estat acompanyades per les seues respectives corts d'honor, amb les quals han saltat al terreny de joc del Sant Gregori. Allí les esperaven Víctor Ventosa, president del Torrent C.F.; Albert Andreu, vicepresident del club, i Fernando Lino, secretari de l'entitat, per a obsequiar amb flors a les setze components de les corts i a les Falleres Majors de Torrent, abans de conducta al llançament de Paula i Sara des del centre del camp al costat del trio arbitral i als capitans dels dos conjunts, Dani Peralta i Olmedo.

 

Pascual Martínez, regidor de Festes de l'Ajuntament de Torrent, i Miguel Requena, president de la Junta Central Fallera de Torrent, també han format part d'aquest matí de futbol i Falles en el Sant Gregori, en un bonic acte emmarcat l'any del centenari del Torrent Club de Futbol (1922-2022).

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 07 Març 2022 10:11