Comencen les obres del nou centre de salut de Parc Central de Torrent

Dimecres, 06 abril 2022 15:51 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 239 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquesta setmana s'han iniciat les obres del nou centre de salut de Parc Central, situat en l'avinguda Atlanta 96, després que el passat 2 de març se signara el contracte per a la construcció del mateix amb l'entitat IMESAPI S.A., per un import total d'1.409.000 euros. Aquestes actuacions, que tindran una duració aproximada d'un any, consistiran en l'habilitació dels més de 1.000 metres quadrats de superfície que tenen els locals adquirits i cedits per l'Ajuntament de Torrent a la Generalitat Valenciana.

 

“Aquestes instal·lacions permetran ampliar la capacitat assistencial i descongestionar els centres sanitaris ja existents a la ciutat, de manera que els professionals de la salut puguen oferir un millor servei de proximitat als veïns i veïnes de la zona”, destaca la regidora de Sanitat, Marina Olivares.

 

Així, el centre de salut Torrent III comptarà amb huit consultes de medicina general, quatre consultes d'infermeria, dues consultes de pediatria, una consulta d'infermeria pediàtrica, una consulta de matrona i un gimnàs maternal, així com una sala d'extraccions amb tres llocs i tractaments, inclòs el box d'observació. Per la seua part, l'Àrea d'administrativa se situarà una zona de telefonia i informàtica, dos despatxos, una sala de juntes per a 20 persones, una sala office amb capacitat per a 10 persones i vestuaris.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 06 abril 2022 15:52