La Reina Letizia es vist amb la moda de Torrent

Dimecres, 11 Mai 2022 10:12 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Torrent-VAL Vist 224 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
A l'esquerra, la Reina amb el vestit (foto EFE), a la dreta, el vestit Cayro A l'esquerra, la Reina amb el vestit (foto EFE), a la dreta, el vestit Cayro

Ahir, la Reina Letizia va sorprendre la propietària de Serendipia Showroom de Torrent, Cristina Pérez, quan la va veure en un acte de la Creu Roja vestida amb un dels vestits que ella té a tenda: "Començaren a telefonar-me clientes, familiars, amigues... i evidentment, la Reina vestia un dels vestits de la nostra col·lecció Cayro!" explicava amb sorpresa als mitjans de comunicació.

 

Es tracta d'un vestit de color fresa de la col·lecció de Convidada Perfecta de la tenda de moda Serendipia Showroom, situada a Torrent (Avinguda al Vedat, 141), una col·laboració realitzada junt amb la marca de referència en prêt-à-porter, Cayro.

 

La peça, amb un preu de 64,95 €, s'ha esgotat de la web ràpidament, encara que des de la tenda confirmen que tenen pròximes incorporacions ben interessants.

 

Serendipia Showroom Torrent

Es tracta d'un espai creat per i per a la dona, on la moda i la bellesa es donen de la mà, junt amb un tracte personalitzat i assessorament que marquen la diferència. Trobaràs diferents estils de roba per a totes les edats i talles, des de la 34 fins a la 46, amb una qualitat excel·lent i un preu assequible per a tot el món.

 

Més informació: https://nouhorta.eu/val/seccions/comercio/item/57071-serendipia-showroom-tu-espacio-de-moda-y-belleza-en-torrent

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 11 Mai 2022 10:23