L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Torrent retorna a la ciutadania 22.000 euros amb les seues reclamacions

Dijous, 12 Mai 2022 09:23 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Torrent ha fet pública la seua memòria anual d'activitats corresponent a l'exercici 2021, on es detallen les accions realitzades pel departament durant aquest període de temps i les dades derivades d'aquest treball. Així, l'OMIC va rebre en 2021 un total de 1322 reclamacions dels usuaris, que contemplen, entre altres, les relacionades amb telefonia, al·legacions i instàncies generals, energia, bancs i financeres o grans superfícies. A través de la intervenció d'aquest òrgan, els usuaris han obtingut devolucions per un import que ascendeix a 22.132’84 euros.

 

“Treballem per a reivindicar i defensar els drets bàsics dels torrentins i torrentines com a consumidors”, destaca el regidor de Consum, Toni Nebot, qui explica que “l'Oficina ofereix ajuda i orientació de manera gratuïta, de manera que qualsevol pot accedir als seus serveis”.

 

Així mateix, cal destacar que l'OMIC ha estat atenent per telèfon els dilluns i dimecres, introduint a poc a poc la presencialitat de les atencions, tant per als habitants de Torrent com d'altres poblacions pròximes que no disposen d'oficina deconsumir. A més, també s'ha prestat servei a les persones majors que tenen dificultats per a accedir a l'administració electrònica.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dijous, 12 Mai 2022 09:28