La Sala l’Espai de l'Edifici Metre de Torrent acull l'exposició ‘Art i superació’

Dijous, 12 Mai 2022 09:55 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 33 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dimarts es va inaugurar a la Sala l’Espai de l'Edifici Metre l'exposició ‘Art i superació’, una mostra de l'Associació de Pintors amb la Boca i amb el Peu de fama internacional, que ha sigut visitada per milers de persones al voltant del món, i la qual serà a la ciutat de Torrent fins al pròxim 24 de maig. L'associació, composta per 35 pintors de diverses nacionalitats, tracta de mostrar al públic que, malgrat aquestes pintades amb la boca o amb el peu, les seues obres poden ser admirades i reconegudes com les dels altres artistes, ja que el talent és indiscutible.

 

‘Art i superació’ és un exemple de superació, tal com va explicar en l'acte d'inauguració l'artista torrentí, Francisco Javier Planells Alós, qui, a més de ser membre de l'associació, va rebre el Premi Ciutadà 2019, en la modalitat local, atorgat per la Federació d'Associacions Ciutadanes (FAC). Davant els allí presents, el pintor de Torrent es va mostrar emocionat per inaugurar una nova exposició a la seua ciutat, després d'‘Art amb Planells’, que va poder visitar-se a la Casa de la Dona l'any 2017.

 

Durant l'acte l'alcalde Jesús Ros, acompanyat d'altres membres de la Corporació Municipal, va dedicar unes paraules d'agraïment a Planells, destacant que “és un orgull per a la ciutat de Torrent poder comptar amb un artista així, ja que és un exemple per a tots nosaltres, tant pel seu esforç com per l'amor que mostra per la seua gran passió”. Per part seua, el regidor de Solidaritat, José Antonio Castillejo, va felicitar l'artista per “l'enorme talent i qualitat de les obres que componen l'exposició”, després d'expressar-li la seua gratitud per “enriquir el patrimoni artístic de la nostra ciutat”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 12 Mai 2022 09:57