Amparo Folgado i Javier Maroto visiten les instal·lacions de la Fundació Espurna a Torrent

Dilluns, 16 Mai 2022 08:58 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 45 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Senador i Portaveu popular en la cambra alta, Javier Maroto, ha aprofitat la seua participació en el Fòrum Torrent 2023 per a visitar les instal·lacions que la Fundació Espurna té en el Parc Central, al costat de la Presidenta del PP de Torrent Amparo Folgado i el també Senador Fernando de Rosa.

 

El parlamentari vitorià, creador de la Ruta Social del PP quan ostentava el càrrec de Sotssecretari d'àrea en l'executiva nacional, va poder comprovar de prop la labor que aquesta entitat realitza en pro de les persones amb diversitat funcional.

 

La Portaveu popular en la capital de l'Horta Sud, Amparo Folgado, ha valorat molt positivament el gran paper que Espurna desenvolupa i, segons ella, “Espurna és un referent molt important en la inserció de persones amb diversitat funcional, i importen des de l'àmbit econòmic, com a centre especial d'ocupació, i el social, per la labor integradora amb aquest col·lectiu”.

 

La jornada també va comptar amb una visita als habitatges tutelats que aquesta fundació té a Torrent, on persones amb diversitat funcional conviuen en un entorn domèstic, alguna cosa que juga, i molt, en favor de la seua independència i llibertat individual.

 

D'aquesta manera, el Senador popular es va emportar de Torrent una radiografia completa de la inestimable labor que, des d'Espurna, duen a terme per a integrar i normalitzar la diversitat funcional en el dia a dia de la societat.

 

Espurna: agent econòmic

En aquesta visita, els populars van poder presenciar les diferents tasques i treballs que en aquest centre desenvolupen, encarregats per empreses de gran reputació, i com la seua cura i dedicació contribueixen, sens dubte, a la cadena de valor d'aquests productes.

 

Empreses de sectors tan dispars, com el tauleller, el de la moda i complements o la restauració confien part dels seus treballs a Espurna, com a garantia de qualitat i saber fer. A més, d'altra banda, elaboren productes artesanals i de caràcter artístic que en el seu web posen a la venda.

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Dilluns, 16 Mai 2022 08:59