Torrent última els preparatius del nou Punt de Trobada Familiar

Dijous, 19 Mai 2022 10:17 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 102 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El nou Punt de Trobada Familiar de Torrent, situat en la plaça de l'Era, obrirà les seues portes en les pròximes setmanes i permetrà parar atenció professional especialitzada per a facilitar que els xiquets, les xiquetes i els adolescents puguen mantindre relacions amb els seus familiars o persones reunides durant els processos i les situacions de separació, divorci o altres supòsits d'interrupció de la convivència familiar.

 

“Aquest nou punt de trobada donarà servei tant als torrentins i torrentines com als habitants de poblacions pròximes com Alaquàs, Aldaia o Picanya, per la qual cosa hem adequat un nou parc infantil en la plaça de l'Era amb l'objectiu que aquest espai siga més amable per als xiquets i xiquetes” ha explicat el regidor d'Atenció i Solidaritat, José Antonio Castillejo. L'edil també ha donat a conéixer que les instal·lacions “estaran obertes al matí i a la vesprada de dilluns a dissabte, mentre que el diumenge donaran servei únicament a la vesprada”.

 

Cal destacar que les instal·lacions compten amb tres despatxos, dos banys, una cuina i dues zones de joc: la primera d'elles està adequada per a l'ús d'adolescents i compta amb un futbolí; mentre que la segona està orientada a xiquets i xiquetes, per la qual cosa podem trobar tobogans, llibres i una terrassa. A més, el punt de trobada familiar compta amb dues portes d'accés diferenciades per a pares i mares, que és un dels requisits indispensables exigits per la Generalitat.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 19 Mai 2022 10:19