El PP de Torrent exigeix "la readmissió del treballador de Nous Espais acomiadament improcedentment"

Divendres, 20 Mai 2022 14:46 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 38 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El PP de Torrent ha exigit al govern local de PSOE i Cs que adapte un lloc de treball a l'empleat de Nous Espais l'acomiadament del qual va ser declarat improcedent pels tribunals.

 

El febrer de 2020, l'empresa municipal Nous Espais va comunicar l'acomiadament al treballador al·legant la seua incapacitat per al lloc de treball que exercia, decisió que va ser portada a la justícia, qui va declarar l'abril de 2021 l'acomiadament com a improcedent, obligant l'empresa pública a readmetre'l o a indemnitzar-lo.

 

Després d'aquesta sentència, Nous Espais va optar, en un escrit admés pel jutjat, per readmetre al treballador, fet que mai s'ha complit i que, posteriorment, ha descartat, negant la decisió judicial i al·legant que mai es va acomiadar a l'empleat, ja que el seu contracte estava en suspens.

 

La Portaveu popular, Amparo Folgado, ha condemnat aquesta conducta de l'ajuntament i ha instat que, d'una vegada per sempre, es complisca amb la sentència i es readmeta al treballador.

 

“PSOE i Cs han d'oferir immediatament un lloc de treball per a aquest empleat acomiadat de manera improcedent, i cessar en la seua vergonyosa actitud de contradir una decisió judicial” ha asseverat la líder dels populars.

 

Segons han afirmat fonts populars, en diversos consells de Nous Espais s'ha exigit per part dels representants de la formació l'adaptació d'un lloc de treball o la recol·locació en un alternatiu, compatible amb la seua situació física, per a aquest empleat, sense allargar més aquesta actuació fora de la llei per part de l'empresa municipal.

 

A més, en paraules de Folgado, “aquest treballador ha mostrat en tot moment bona voluntat i ànim de treballar, estant sempre disposat a desenvolupar les seues funcions per a l'empresa municipal, sense presentar objeccions ni condicions a la seua recol·locació en qualsevol altre lloc de treball que li siga compatible”.

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Divendres, 20 Mai 2022 14:47